C! Communication

The Dot Connector

Steunend op 15 jaar ervaring identificeert en combineert C! Communication de sterke punten en waarden van uw onderneming om op basis hiervan een consistente communicatiestrategie op te stellen.

In een competitieve wereld waarin uw concurrenten op hetzelfde moment over identieke onderwerpen communiceren, identificeert C! Communication de punten die u uniek maken. Samen met u kiezen we de kanalen, momenten en onderwerpen waarmee u zich herpositioneert als belangrijke speler met een eigen identiteit.

U kunt met een gerust hart al uw communicatieprojecten, van de meest eenvoudige tot de meest complexe, overlaten aan C! Communication. Wij zorgen ervoor dat uw communicatie betekenisvol en coherent is, of deze nu gericht is aan de pers, op social media wordt geplaatst of voor uw klanten is bedoeld.

C! Communication focust op het menselijke aspect, waarmee vertrouwen en transparantie voorop staan. Ons kenteken? Een gezonde dosis humor en creativiteit in onze dienstverlening!

ONZE DIENSTEN

Onze specialiteiten

C! Communication biedt een audit van uw content aan, zowel voor websites, persberichten, gedrukte teksten en social media. C! kan ook een gedetailleerde strategie op maat van uw onderneming uitwerken en uitvoeren.

Om een stap verder te gaan en uw activiteit uit te breiden via content, partnerschappen, mediacampagnes en een actieplan op middellange en lange termijn, biedt C! ook de mogelijkheid de business development voor uw onderneming uit te werken en/of uit te voeren.

Consultancy
Consultancy
 

Voor u is het duidelijk: u weet precies wie u bent, welke producten u ter beschikking hebt en welke diensten u aanbiedt. Maar is dat ook het geval voor uw potentiële klanten? Gebruikt u de optimale tone of voice en de meest geschikte tools om uw doelgroep te bereiken? Is men bekend met het unieke DNA van uw onderneming, uw volledig aanbod en de waarden die u vertegenwoordigt?

Indien u zichzelf ook wel eens een van de bovenstaande vragen hebt gesteld, is het hoog tijd om C! Communication te contacteren.

Merk- en contentstrategie
Merk- en contentstrategie
 

Via welke kanalen kunt u elke berichtgeving optimaal uitvoeren? Laat ons samen uw doelstellingen bespreken en pijnpunten identificeren, waarna wij voor u een volledig mediaplan kunnen samenstellen, inclusief de creatie van campagnespecifiek materiaal.

Uw team beschikt al over de nodige talenten, maar u hebt een dirigent nodig die alles in goede banen leidt, iedereen herinnert aan de huisstijl van uw merk en campagne, ervoor zorgt dat de deadlines worden gehaald en de contacten met alle agentschappen en leveranciers op zich neemt? C! Communication staat tot uw dienst!

Communicatie-ondersteuning
Communicatie-ondersteuning
 

U bent er klaar voor: u hebt een duidelijker zicht op uw doelstellingen, er is een consistente communicatiestrategie opgesteld en er wordt aan het benodigde materiaal gewerkt.

Laat C! Communication u helpen om het verdere verloop voor u te regelen, rekening houdend met uw product, doelgroep en budget. Wij werken uw briefing verder uit (claim, target, KPI, budget), analyseren mediavoorstellen, onderhandelen de beste aankopen, voeren uw campagne uit en brengen partnerschappen met agentschappen voor u tot stand.

Media Buying & Planning
Media Buying & Planning
 

Het uitstralen van het juiste imago en de correcte manier van communiceren met uw cliënteel op social media via de meest geschikte tone of voice en frequentie zijn essentieel voor een optimale zichtbaarheid. Dit is echter vaker eenvoudiger gezegd dan gedaan.

Laat C! Communication u begeleiden of deze taak volledig voor u tot een goed einde brengen om zo niet alleen de draagwijdte van uw imago te vergroten, maar vooral het juiste doelpubliek te bereiken om zo de draagwijdte van uw boodschappen te maximaliseren.

Social Media
Social Media
 

U moet een zakelijke presentatie schrijven, content aan uw site toevoegen of aanbestedingen opstellen en/of nalezen, maar u heeft last van schrijversblok of ontbreekt hiervoor de juiste profielen in uw onderneming? C! Communication staat voor u klaar!

Copywriting
Copywriting
 

C! Communication is uw ideale partner voor het identificeren van opportuniteiten op het vlak van communicatie, het opstellen van een communicatieagenda, het in goede banen leiden van de aankondiging van een nieuw product en nog veel meer. C! staat u bij vanaf het opstellen en versturen van uw persberichten tot het contacteren van Belgische (in beide talen van het land) en Franse journalisten.

Pers
Pers
 

Wij maken uw gepersonaliseerde website. Digitaliseer uw activiteiten om de bestaande technologieën volledig te benutten. Een website is niet enkel een pagina, het is een tool die aangepast dient te worden aan uw noden en uw doelgroep.

We bespreken samen met u uw noden, zowel voor als tijdens de creatie van uw website. Neem nu contact op met C! Communication voor meer informatie over wat wij voor u kunnen betekenen.

Webcreatie
Webcreatie
 

Laten we samen aan uw project werken!

LATEN WE UW BEHOEFTEN SAMEN BESPREKEN

Contacteer ons

  Graag bespreek ik uw project in meer detail om er samen met u een spetterend succes van te maken.

   

  julie@c-communication.be

   

  +32 (0)476 94 54 06

   

  Kleinewinkellaan 71
  1853 Strombeek-Bever 

   

  Curriculum Vitae